På det fjärde året ska det ske

Vårlig ansiktslyftning för BMW 4 LCI 2017

bmw 4 lci 2017

Efter snart 4 år och nästan 400 000 sålda bilar är det dags för ansiktslyftning för BMW 4-serien. Eller LCI som det heter på BMW-språk. Det här är BMW 4 LCI 2017.

I BMWs 4-serie ingår modellerna coupé, cabriolet och Gran Coupé men även BMW M4 kan man väl säga. Nu är det dags för ansiktslyftning inför sommaren 2017 men förändringarna är små, nästan omärkliga. Lite nya veck och ljus fram såväl som bak. Visar att BMW klokt nog inte vill ändra för mycket på ett vinnande (dvs säljande) koncept.

BMW 4 LCI 2017

På insidan uppdateras infotainmentsystemet iDrive till generation 7 och får stöd för CarPlay och lite annat. Det blir även en ny lädersportratt och lite nya tillval för en ännu lite exklusivare inredning.

BMW 4 LCI 2018 dashboard

Motorvarianter och priser ligger kvar som tidigare verkar det som. Tre bensinare och tre dieslar. BMWs egen fyrhjulsdrift xDrive går att välja till på de flesta modellerna.

"Vårlig ansiktslyftning för BMW 4 LCI 2017", 5 out of 5 based on 2 ratings.

Gunnar Lindberg Årneby

FounderYebo!World
Före detta redaktör och ansvarig utgivare. Numera skribent då och då. Kör ofta och gärna bil. Privat en BMW 335i Touring. En praktisk och diskret 'sportbil'.

Senaste notiserna av Gunnar Lindberg Årneby (Se samtliga)