Amerikansk muskellastare

Callaway Corvette AeroWagen

callaway corvette aerowagen

Om du vill ha en klassisk amerikansk muskelbil men ändå en praktisk kombi fast inte en truck? En Callaway Corvette AeroWagen såklart.

Den galna AeroWagen visades upp redan för tre år sedan av Callaway Cars. Nu kan du beställa ditt eget specialbyggda exemplar och pristillägget för kombidelen är förvånansvärt lågt. Under 20 000 dollar säger bolaget självt. Vi får väl se om det håller i praktiken.

Fast först måste du förstås köpa själva grundbilen. Det kan vara en Corvette C7, en Stingray eller en Z06 i kupéutförande säger bolaget. Taket byts sedan ut ett mot ett i kolfiber för bästa vridstyvhet, men även mera lastutrymme och mindre luftmotstånd.

AeroWagen byggd på Stingray 2014

Nu kommer det bästa av allt. Du kommer att kunna köpa en AeroWagen även i Europa då Callaway Cars planerar konvertering inte bara i USA utan även i Tyskland med start senare i år. Beställ en redan idag och spöa grannens nya Volvo V90.

Gunnar Lindberg Årneby

FounderYebo!World
Före detta redaktör och ansvarig utgivare. Numera skribent då och då. Kör ofta och gärna bil. Privat en BMW 335i Touring. En praktisk och diskret 'sportbil'.

Senaste notiserna av Gunnar Lindberg Årneby (Se samtliga)