Honda CR-V Lifestyle Plus med extra allt

honda cr-v lifestyle plus

Honda CR-V Lifestyle Plus bjuder på mängder av finesser som gör den omtyckta modellen snyggare, smartare och starkare än någonsin.

Det här är ett sponsrat inlägg från Honda Sverige.

Sedan Honda CR-V gjorde debut 1997 har mer än sju miljoner bilar sålts av modellen.
Det gör den till den bäst säljande SUV-modellen i världen. Den senaste årsmodellen
tillhör den fjärde generationen av bilen och är fylld med smarta funktioner, praktiska
innovationer och ännu mer körglädje.


Advertisement
Designen är kraftfull, modern och sportig med en tydlig och djärv Honda-grill och
flytande dynamiska linjer som både tillför skönhet och förbättrar bilens luftflöde. CR-V är en av de rymligaste och mest praktiska modellerna i sin klass. Det är en stor bil samtidigt som bränsleförbrukningen är mycket effektiv. Detta tack vare Hondas absolut starkaste ess i ärmen – de fantastiska motorerna. Den nya 1.6-liters i-DTEC- motorn på den fyrhjulsdrivna versionen utvecklar 160 hk och ett vridmoment på 350 Nm. Det ger kraften du behöver och samtidigt en imponerande låg bränsleförbrukning på 4,9 l per 100 km och CO2-utsläpp på 129 g/km för manuell växellåda och 134 g/km för den niostegade automatlådan. Fler motoralternativ finns: en 120 hk diesel och en 2.0 i-VTEC bensinmotor med 155 hk.

honda cr-v lifestyle plus

Komforten har skruvats upp en nivå till jämfört med tidigare modell. Mjuka ytor på
dörrsidor, skönt stoppade säten och bättre ljudisolering gör färden till ett tyst och
bekvämt nöje. En stor mängd avancerad säkerhetsteknik finns tillgängligt som garanterar din och dina medpassagerares säkerhet. Bilen har fått högst betyg hos Euro
NCAP i oberoende krocktester. Dödavinkeln-hjälp, backzonsassistans och intelligent
fyrhjulsdriftsystem är bara några av alla smarta säkerhetsfinesser.

I Lifestyle Plus Edition ingår dessutom massor med extrautrustning som gör bilen ännu bekvämare och attraktivare. Utvändigt får du 18-tums lättmetallfälgar i Kaiser Silverdesign, sportig spoiler till bakluckan och stötfångare lackade i bilens färg både bak och fram. Smarta HID-strålkastare med aktiva kurvljus hjälper dig få utmärkt sikt och tonade rutor bak ger dig bra insynsskydd. En otroligt praktisk finess är backkamera och parkeringssensorer fram och bak, något du snabbt vänjer dig vid att ha till hands. En annan smart funktion som väsentligt underlättar din körning är Hondas infotainmentsystem CONNECT med sjutums tryckkänslig skärm. Här ingår både Garmin navigationssystem och Bluetooth Hands Free Telephone-funktion. Som kronan på verket ingår även snygg och praktisk läderklädsel i extrapaketet som är värt hela 35 000 kr.

honda cr-v lifestyle plus

När du väl tagit steget från vanlig kombi till SUV är det svårt att välja något annat. Du sitter högt, har gott om plats för familjen och bagage, och känner dig som en kung på vägen. Det här bli extra tydligt i nya CR-V Lifestyle Plus Edition.

Läs mera

Senaste inläggen av Gunnar Lindberg Årneby (se alla)