Radio Flyer Tesla Model S till kidsen

Radio Flyer Tesla Model S

Klart grabben ska ha en egen Tesla Model S från Radio Flyer. Eller lilltjejen för den delen. Nu är det möjligt utan att riskera vare sig ungdomsfängelse eller ekonomisk ruin.

Radio Flyer Tesla Model S for Kids är givetvis eldriven som sig bör och har det senaste inom Lithium-jon-batterier enligt reklamvideon här nedanför.

Bilen är verklighetstrogen även såtillvida att den kommer med olika storlekar på batteripacken och en officiell licens från Elon Musks Tesla Motors. Bilen har ett 140 Wh-batteri från Flightspeed som standard som kan uppgraderas till 190 Wh för 50 dollar.

Radio Flyer Tesla Model S for Kids har även fungerande strålkastare, en inbyggd stereo med AUX-ingång och kommer i färgerna Midnight Silver Metallic, Deep Blue eller Red Multi-Coat. Hastigheten är svindlande 3 eller 6 miles per hour eller strax under 10 knyck.

Priset börjar på 499 dollar men med alla uppgraderingar är köparen snart uppe över 800 dollar. För vilken förälder vill låta just sin unge köra med standardfälgar, lilla batteriet och utan ett specialsytt cover för den lilla Teslan? Det är dyrt att vara förälder i Kalifornien helt enkelt.

Säljstart i maj månad men det går bra att ’bygga’ sin bil redan nu. Tveksamt om den kommer till Sverige dock.

Senaste inläggen av Gunnar Lindberg Årneby (se alla)